U bevindt zich hier:   Home - Toegangscontrole - Kaba TouchGo
Kaba TouchGo

Kaba, is één van de marktleiders als het gaat om kwaliteitsoplossingen op het gebied van toegangscontrole. Al bijna 30 jaar werkt Remmers als Nederlandse partner samen met de leverancier uit Zwitserland.

Kaba TouchGo

In de zomer van 2009 komt Kaba met een nieuwe revolutionaire toepassing voor toegangscontrole. Kaba TouchGo elektronisch sluitsysteem maakt het mogelijk om gesloten deuren te openen zonder daarvoor een sleutel of kaart te hoeven pakken. Het enige dat men hoeft te doen is het aanraken van de deurkruk. Door middel van RCID identificatie technologie zal bepaald worden of de persoon in kwestie ergens in kleding of op het lichaam een kaart of tag heeft. Wanneer dit het geval is dan zal de deur zich ontgrendelen.

Men hoeft geen codes in te geven die door kwaadwillende mensen kunnen worden afgekeken. Het systeem werkt stand-alone, maar ook op netwerken met vele deuren. Hierdoor gaan deuren open voor mensen met de juiste authorizatie. Het beheren van toegangsniveau's per medewerker gebeurt middels zeer gebruiksvriendelijke software.

Remmers ETS BV was de eerste in Nederland die TouchGo van Kaba succesvol installeerde bij een klant. Bezoek onze showroom in Eindhoven om TouchGo in de praktijk te zien werken.

Alternatieven :
Logo van Siedle Siedle
Logo van Siedle Siedle
Logo van ASB ASB
Logo van ASB ASB