U bevindt zich hier:   Home - Toegangscontrole - Siedle
Siedle
De vingerafdruk, een getallencode, een kaart of een draadloze transponder: Zij allen complementeren of vervangen de gebruikelijke sleutels. Siedle integreert moderne toegangscontrole in de communicatiesystemen Siedle-Steel en Siedle-Vario.

Vingerafdruk

Garandeert feilloos tegen verliezen, vergeten en vervalsing: De eigen vinger als sleutel. Siedle-Fingerprint brengt het comfort en de zekerheid van de biometrische identificatie aan iedere huisdeur. Siedle werkt met de veiligste technologie, een thermische regelsensor met levendherkenning. Omdat de vinger niet op de sensor wordt geplaatst, maar er overheen wordt getrokken, laat hij geen bruikbare sporen na. tegelijkertijd wordt de sensor door het gebruik steeds weer gereinigd. Siedle-Fingerprint is onbeperkt geschikt voor de buiteninzet.

Electronic Key

Ideaal voor kinderen en alle anderen, bij wie het snel en eenvoudig moet gaan: De Electronic-Key in de buurt van het leesveld houden, en de deur is open. Gaat een keer een Electronic-Key verloren, dan wordt eenvoudig de code uit de lezer gewist. Electronic-Key werkt met passieve transpondertechniek: Omdat de sleutels geen batterij nodig hebben, zijn functiezeker, onderhoudsvrij en milieuvriendelijk.

Kaartlezer

Tegen onfraaie en gecompliceerde meervoudige installaties bij de ingang. De kaartlezer integreert veiligheids- en tijdregistratietechniek van alle toonaangevende aanbieders is het eenduidige verschijningsbeeld van Siedle-Vario of Siedle-Steel.

Interesse?

Siedle biedt nog vele mogelijkheden meer op het gebied van toegangscontrole. Met plezier nodigen wij u uit in onze showroom in Eindhoven om de vele mogelijkheden en de zeer mooie vormgeving van Siedle zelf te aanschouwen.
Alternatieven :
Logo van ASB ASB
Logo van ASB ASB
Logo van Kaba TouchGo Kaba TouchGo
Logo van Kaba TouchGo Kaba TouchGo