U bevindt zich hier:   Home - Brandkasten - RTNK
RTNK

De Remmers Transito Nacht Kluis (RTNK) is een innovatieve oplossing voor het efficiënt en effectief beveiligen van geld en waardevolle bezittingen. Het unieke systeem van de RTNK maakt het mogelijk dat geld en waardevolle spullen voor onbeperkte tijd onbereikbaar kunnen worden opgeslagen. De toepassing van geavanceerde technieken zorgt vervolgens voor een volledige persoon- en tijdsonafhankelijke overdracht van de kluis.

Persoons- en tijdsonafhankelijk

Het principe van de RTNK berust erop dat de bediening van twee kanten kan geschieden. Men zou het kunnen vergelijken met een doorgeefluik. De kluis heeft twee ingangen, één aan de binnenkant van het pand en één aan de buitenkant (in de buitenmuur). De medewerker van het filiaal met de juiste toegangscodes kan het geld en/of de waardevolle bezittingen op ieder gewenst moment in de kluis plaatsen. De inhoud is gedurende de opslag absoluut onbereikbaar. Eenmaal een koffer geplaatst of een compartiment gevuld, zal deze niet meer aan de binnenzijde aangeboden worden. Na autorisatie van het personeel aan de binnenzijde kan de waardetransporteur op ieder gewenst moment komen legen.

Door middel van een signaal wordt de juiste geldvervoerder herkend en zal het buitenluik zich openen. De geldvervoerder zal zich vervolgens met behulp van een uniek Wagen Identificatie Systeem (WIS) bij de RTNK aanmelden. Alleen nu zal de kluis zich aan de buitenkant openen en is de inhoud van de kluis aan de buitenkant voor de vervoerder te bereiken. Optimale veiligheid van personeel, waardetransporteurs, geldvervoerders en winkelend publiek is gegarandeerd.

Alternatieven :
Logo van RQB RQB
Logo van RQB RQB
Logo van RSX RSX
Logo van RSX RSX
Logo van RNM RNM
Logo van RNM RNM
Logo van RPX RPX
Logo van RPX RPX